Auto Nol finalist Autobedrijf van het Jaar

6 september 2016
Auto Nol finalist Autobedrijf van het Jaar | Occasion lease | Autobedrijf Auto Nol

Na maandenlang wachten heeft dan eindelijk de jury gesproken. Nadat Auto Nol eerst de halve finale had bereikt van de verkiezing ‘Autobedrijf van het Jaar 2016’, is nu ook bekend dat Auto Nol officieel finalist is. Dit betekent dat we een plekje bij de laatste drie hebben bemachtigd! Deze verkiezing wordt nu voor de tiende keer georganiseerd en wij zijn blij om deel uit te maken van de finale! Uiteraard gaan wij alles op alles geven om als winnaar uit de bus te komen. Tijdens het jaarcongres van BOVAG Onafhankelijke Autobedrijven, op 4 oktober 2016, is de ontknoping van de verkiezing.

Autobedrijf Auto Nol

Nog niet bekend met Autobedrijf Auto Nol? Wij zijn een Bovag en tevens CarXpert Autobedrijf in Nijkerk. Bij ons vindt u een grote voorraad jonge betrouwbare occasions voor een aantrekkelijke prijs. Wij hebben altijd wel 100+ occasions staan, dus er zit altijd wel iets voor u tussen. Op de website www.autonol.nl kunt u al onze occasions bekijken, tevens kunt u gemakkelijk een proefrit of offerte aanvragen.

Auto Nol Lease

Speciaal voor onze lease klanten, zowel zakelijk als particulier, hebben wij de website www.autonollease.nl opgericht. Hier kunt u terecht als u voordelig een occasion wilt leasen! Vraag gemakkelijk een zakelijke of particuliere offerte aan en gebruik onze financial lease calculator om een maandprijs te berekenen.

Tot ziens bij Auto Nol!

« Terug naar het nieuwsarchief
Copyright © 2013-2024 - Auto Nol Lease. Alle rechten voorbehouden. Algemene voorwaarden | Privacy policy | Disclaimer | Links | Sitemap