Occasion lease nieuwe trend

16 juni 2016
Occasion lease nieuwe trend | Occasion lease | Autobedrijf Auto Nol

Doordat er ongeveer jaarlijks nieuwe bijtellingsregels worden ingevoerd door de overheid, waardoor rijden in een leaseauto per maand steeds duurder wordt, ontstaat er langzaam aan een nieuwe trend richting occasion lease. De Nederlandse leaserijder is bereid om in een occasion te rijden als dit uiteindelijk geld bespaart. Door een auto te leasen die al wat ouder is, mag er namelijk ook een oude bijtelling gerekend worden. Bij Auto Nol lease bieden wij onze klanten ook de mogelijkheid om een occasion te leasen, zowel zakelijk als particulier! Dit doen wij middels financial lease (financiering).

Voorwaarden occasion lease

Hoewel een groot deel van de Nederlandse leaserijders positief aankijkt tegen occasion lease hebben zij wel een aantal voorwaarden waar de occasion aan moet voldoen. De grootste meerderheid zoekt een occasion die voorheen een leaseauto is geweest. Dit, omdat leaseauto’s altijd goed onderhouden worden door erkende autobedrijven. Een andere belangrijke eis is dat de auto niet ouder is dan vier jaar. Men rijdt toch graag in een nieuw model auto met nieuwe features.

Een occasion leasen heeft tevens als voordeel dat de grootste afschrijving van de auto reeds heeft plaatsgevonden. Daarom ligt de dagwaarde van de auto een stuk lager en kan er ook een goedkoper leasetarief geboden worden! Geïnteresseerd in occasion lease? Neem dan gerust eens contact met ons op!

Occasion leasen bij Auto Nol Lease

Een occasion leasen bij Auto Nol lease is erg gemakkelijk! U bekijkt eerst op uw gemak ons ruime aanbod occasions online. Heeft u een geschikte occasion gevonden? Dan kunt u een maandprijs berekenen middels onze financial lease calculator. Stuur vervolgens een zakelijke of particuliere leaseaanvraag in en wij beantwoorden u zo spoedig mogelijk! Heeft u nog vragen over een occasion of maakt u graag eerst een proefrit? Geen probleem! Vul gerust het bijgevoegde formulier in of bel met 033 246 55 17.

« Terug naar het nieuwsarchief
Copyright © 2013-2024 - Auto Nol Lease. Alle rechten voorbehouden. Algemene voorwaarden | Privacy policy | Disclaimer | Links | Sitemap