Opel Astra populaire leaseauto

19 oktober 2016
Opel Astra populaire leaseauto | Occasion lease | Autobedrijf Auto Nol

In de maand september was de Opel Astra Tourer een absolute favoriet op de leasemarkt. De Opel Corsa volgde de Opel Astra op als eveneens populair leasemodel. Maar niet alleen vorige maand nam de populariteit van Opel toe, al het gehele jaar is het Duitse automerk bezig aan een opmars. Het leasemarktaandeel van Opel is dit jaar namelijk bijna verdrievoudigd! Op dit moment heeft Opel 12,1 procent van de totale leasemarkt (in Nederland) in handen. Daarmee staat Opel op de tweede plek in het rijtje voor populairste merken in de leasemarkt.

Populairste merken in de leasemarkt

Opel was vorige maand erg actief in de leasemarkt, naast de Opel Astra Tourer was ook de Opel Corsa een geliefd leasemodel. Opel stond hierdoor op de eerste plek in de septemberverkoop. Over het gehele jaar genomen staat Opel op de tweede plek in het merkenrijtje van de populairste leaseauto’s dit jaar. Volkswagen is nog altijd de marktleider, met een aandeel van bijna 20 procent. Renault staat momenteel op de derde plek.

September weer betere maand voor leaseauto’s

Vergeleken met de tegenvallende maanden juli en augustus, was september weer een betere maand voor de leasemarkt. Waar er in augustus 8.722 leaseauto’s werden geregistreerd, waren dat er vorige maand 10.468. September was na juni zelfs de beste maand wat betreft daadwerkelijke afleveringen van leaseauto’s. Ten opzichte van vorig jaar liet de verkoop van leaseauto’s in september nog wel een daling zien, namelijk 11,7 procent. Tot het eind van het jaar worden er nog wel wat last-minute verkopen van plug-in auto’s verwacht, maar de verkoopcijfers voor leaseauto’s zullen hoogstwaarschijnlijk niet meer in de buurt komen van de cijfers van eind 2015.

Auto leasen bij Auto Nol Lease

Denkt u er ook aan om een auto te leasen? Auto Nol Lease is een specialist in financial lease en occasion lease. Een auto leasen is zowel privé als zakelijk mogelijk. We hebben een ruim aanbod jonge tweedehands auto’s van diverse merken. Bekijk onze lease occasions op de website en bereken uw persoonlijke leasetarief met onze lease calculator. Heeft u vragen over een specifieke lease auto? Neem dan gerust contact met ons op.

« Terug naar het nieuwsarchief
Copyright © 2013-2024 - Auto Nol Lease. Alle rechten voorbehouden. Algemene voorwaarden | Privacy policy | Disclaimer | Links | Sitemap