2015 topjaar voor lease

11 april 2016
2015 topjaar voor lease | Occasion lease | Autobedrijf Auto Nol

Geschat wordt dat de Nederlandse autoleasemaatschappijen momenteel samen 755.000 leaseauto’s geregistreerd hebben. In 2014 waren er circa 720.000 leaseauto’s in Nederland. Dit betekent dat er in 2015 een groei van een kleine 5% heeft plaatsgevonden, volgens experts is dit voornamelijk te wijden aan de aantrekkende economie en de populariteit van private lease.

Private lease is een leasevorm waarbij voor een vast maandbedrag alles geregeld is voor de klant, men hoeft alleen nog maar zelf de benzine/diesel te tanken. Auto Nol Lease biedt ook private lease in de vorm van shortlease aan. Bij ons kunt u terecht voor jonge en betrouwbare een private lease occasion!

Privé leasen populair

Het blijkt dat leasen aan particulieren niet een tijdelijke trend is, maar een serieuze markt. Eind 2015 telde Nederland ongeveer 36.000 leaseauto’s die privĂ© geleast werden, eind 2014 waren dit er slechts 19.000. Voorheen was leasen vooral iets voor zakelijke klanten, maar steeds meer particulieren zien het voordeel van leasen in.

Occasion leasen

Een private lease occasion kent een groot voordeel ten opzichte van het leasen van een nieuwe auto, namelijk dat het een stuk goedkoper is. Bij een occasion hebben de grootste afschrijvingen namelijk reeds plaatsgevonden, maar een occasion rijdt vaak nog steeds als een nieuwe auto. Tevens bevatten de meeste occasions een groot aantal opties omdat dit bijvoorbeeld ex-lease auto’s zijn.

Auto Nol Lease

Wilt u een occasion leasen? Kom dan eens langs bij Auto Nol Lease! Wij hebben een groot aanbod jonge betrouwbare occasions die u kunt leasen tegen aantrekkelijke prijzen. Wij bieden verschillende soorten financieringen aan zoals financial lease, shortlease en private lease. Wij ontvangen u graag als gast in onze showroom te Nijkerk!

« Terug naar het nieuwsarchief
Copyright © 2013-2024 - Auto Nol Lease. Alle rechten voorbehouden. Algemene voorwaarden | Privacy policy | Disclaimer | Links | Sitemap