Nieuwsarchief

Extra kosten voor elektrische lease automobilist

3 september 2019

Leaserijders die een overstap willen maken van alleen zakelijk rijden naar privégebruik, die kunnen voor onverwacht hoge kosten komen te staan. De overstap van zakelijk naar privé is vaak namelijk niet kosteloos, zo waarschuwt de belangenclub Vereniging Zakelijke Rijders (VZR). In Nederland rijden ruim één miljoen mensen in een leaseauto.…Lees meer »

Zakelijke leaseauto steeds vaker ingezet voor vakantieplannen

22 augustus 2019

De zakenauto wordt steeds vaker gezien als een belangrijk onderdeel van de gezinsmobiliteit. Niet zo gek, aangezien 88% van de zakelijke leaserijders bijtelling betaalt, zodat de auto ook privé gebruikt mag worden. De criteria voor het aanschaffen van een zakelijke leaseauto worden daarom grotendeels bepaald door privéredenen. Zo is vaak…Lees meer »

Occasion lease fiscaal aantrekkelijk voor u als ondernemer

29 juli 2019

Een nieuwe auto kopen is vaak een dure aangelegenheid. Daarom zijn occasions nu veel in trek. De ergste afschrijving heeft bij een occasion namelijk al plaatsgevonden en dat scheelt in de prijs! Doordat autofabrikanten gemiddeld om de zes jaar een nieuw model uitbrengen, zal een jong gebruikte auto van zo’n…Lees meer »

De voordelen van leasen

20 juni 2019

De afgelopen jaren is het leasen van een auto, nieuw of gebruikt, flink in populariteit gestegen. De reden hiervoor, is dat het voor veel mensen niet mogelijk is om de aanschafprijs van een auto in één keer te betalen. Naast het financieren van een huis is een auto namelijk een…Lees meer »

Financial lease weer in trek

16 mei 2019

Na de opmars van private lease, is financial lease nu ook weer in trek. Sowieso winnen leaseauto’s aan populariteit op de Nederlandse snelwegen. In 2018 zijn er bijvoorbeeld in totaal 443.812 nieuwe auto’s verkocht, waarvan er maar liefst 217.701 leaseauto’s waren. De leaseauto’s hebben dus een aandeel van 49% onder…Lees meer »

Copyright © 2013-2024 - Auto Nol Lease. Alle rechten voorbehouden. Algemene voorwaarden | Privacy policy | Disclaimer | Links | Sitemap