Nieuwsarchief

De voordelen van leasen

20 juni 2019

De afgelopen jaren is het leasen van een auto, nieuw of gebruikt, flink in populariteit gestegen. De reden hiervoor, is dat het voor veel mensen niet mogelijk is om de aanschafprijs van een auto in één keer te betalen. Naast het financieren van een huis is een auto namelijk een…Lees meer »

Financial lease weer in trek

16 mei 2019

Na de opmars van private lease, is financial lease nu ook weer in trek. Sowieso winnen leaseauto’s aan populariteit op de Nederlandse snelwegen. In 2018 zijn er bijvoorbeeld in totaal 443.812 nieuwe auto’s verkocht, waarvan er maar liefst 217.701 leaseauto’s waren. De leaseauto’s hebben dus een aandeel van 49% onder…Lees meer »

Werkgever mag leaseauto niet zomaar afpakken

24 april 2019

Uit een recent voorbeeld, waarbij de Rabobank het aantal leaseauto’s onder haar werknemers wilde terugdringen, blijkt dat het voor een werkgever niet is toegestaan om verstrekte leaseauto’s zomaar af te pakken. De betreffende zaak kwam voort uit het feit dat de Rabobank haar bedrijf wil verduurzamen en daarom het gebruik…Lees meer »

Leasemarkt gelooft in elektrische auto

8 maart 2019

Het aantal leaseauto’s op de Nederlandse wegen is in de afgelopen jaren flink toegenomen en dat is een goed teken voor de elektrische auto. Doordat elektrisch aangedreven auto’s vaak een hogere aanschafprijs hebben ten opzichte van auto’s met een andere aandrijving, gepaard met onderhoudskosten die flink lager liggen ten opzichte…Lees meer »

Hoe de leasemarkt snel verandert

30 januari 2019

Ons leven staat steeds vaker in het teken van flexibiliteit en personalisatie, iets wat ook terug te zien is in de leasemarkt. Werknemers zien soms van een leaseauto af in ruil voor een mobiliteitsbudget of bedrijven bieden medewerkers de mogelijkheid om gebruik te maken van een gedeelde pool aan leaseauto’s.…Lees meer »

Copyright © 2013-2019 - Auto Nol Lease. Alle rechten voorbehouden. Algemene voorwaarden | Privacy policy | Disclaimer | Links | Sitemap