Nieuwsarchief

Volkswagen Polo populairste leasemodel

17 juli 2018

Het aantal geregistreerde nieuwe leaseauto’s is in de maand juni wederom gestegen. Het aantal lag in juni 2018 op 21.965 stuks, een toename van 27,7 procent vergeleken met dezelfde periode vorig jaar. Hierbij wordt de Volkswagen Polo op dit moment het meest geleaset. Dit blijkt uit een onderzoek van VWE/CARmonitor.…Lees meer »

ZZP’er kiest voor langlopend leasecontract

12 juni 2018

Voor veel zelfstandigen zonder personeel (ZZP) is de auto een belangrijk instrument dat nodig is voor de uitvoering van hun werkzaamheden. Sommige ZZP’ers kiezen er daarom voor om een bedrijfsauto te leasen. Nu blijkt uit onderzoek dat meer dan de helft van de ZZP’ers die een auto leasen, hierbij kiest…Lees meer »

Opmars leaseauto’s niet te stoppen

14 mei 2018

De Nederlandse markt voor leaseauto’s blijft maar groeien. In slechts twaalf maanden tijd zagen de leden van de Vereniging van Nederlandse Autoleasemaatschappijen hun vloot toenemen met gemiddeld negen procent. Bij deze vereniging is 91 procent van alle in Nederland opererende autoleasebedrijven aangesloten en op dit moment zijn deze bedrijven tezamen…Lees meer »

Bijtellingsregels 2019

26 maart 2018

Het is weer zover, na een jaar van relatieve rust is het kabinet van plan om de bijtellingsregels in 2019 nog verder aan te scherpen. Dit betekent dat de twee tarieven, 4 procent bijtelling voor volledig elektrisch aangedreven auto’s en 22 procent bijtelling voor alle overige voertuigen, gehandhaafd blijven, maar…Lees meer »

Zelf kopen, lenen voor een auto of toch leasen?

9 maart 2018

Wanneer u op zoek bent naar een nieuwe auto of occasion, dan is het belangrijk om goed na te denken over hoe u de auto gaat financieren. Natuurlijk kunt u hier uw spaargeld voor aanspreken, maar ook wanneer u zelf niet over voldoende financiële middelen beschikt zijn er mogelijkheden.  …Lees meer »

Copyright © 2013-2018 - Auto Nol Lease. Alle rechten voorbehouden. Algemene voorwaarden | Privacy policy | Disclaimer | Links | Sitemap