Nieuwsarchief

Populariteit van private lease neemt toe

2 januari 2019

Leasen is al jarenlang populair bij zakelijke rijders, maar sinds 2 jaar is ook een andere vorm van auto leasen populariteit aan het winnen: private lease. Hierbij rijden particulieren op basis van een leasecontract, waarbij zaken zoals onderhoud, verzekeringen, wegenbelasting en vaak ook pechhulp door de leasemaatschappij verzorgd worden. Private…Lees meer »

RAI Vereniging en BOVAG pleiten voor aanpassing BPM

15 november 2018

Twee organisaties uit de mobiliteitsbranche, BOVAG en RAI, hebben een brandbrief naar de Tweede Kamer gestuurd. Hierin pleiten zij voor het aanpassen van de BPM-tabellen, omdat automobilisten op dit moment meer BPM betalen bij de aanschaf van een nieuwe auto dankzij de WLTP-meetmethode. Door deze nieuwe testmethode valt de CO2-uitstoot…Lees meer »

Eerste daling leaseregistraties van 2018

29 oktober 2018

Uit de cijfers van RDC is gebleken dat er in september 2018 ruim twaalfduizend nieuwe leaseauto’s werden geregistreerd op naam van leasebedrijven en/of leaserijders. Hieruit blijkt ook dat er ten opzichte van 2017 een flinke daling van maar liefst 29,4 procent heeft plaatsgevonden. In augustus 2018 werd er nog een…Lees meer »

Auto’s duurder door WLTP, leasen biedt uitkomst!

25 september 2018

Vanaf 1 september is de nieuwe meetmethode WLTP (Worldwide harmonized Light vehicles Test Procedure) in werking getreden en is daarbij de oude meetmethode voor de uitstoot van auto’s (NEDC) vervangen. In vergelijking tot de oude meetmethode, geeft de nieuwe test een meer realistische weergave van de uitstoot van schadelijke stoffen…Lees meer »

Vragen over zakelijk rijden voor zzp’ers beantwoord

15 augustus 2018

Als zzp’er kunnen de kilometers die u maakt met uw privéauto of bedrijfsauto flink oplopen. Veel zzp’ers zitten daarom met vragen over zakelijk rijden. Hierbij zijn zij vooral nieuwsgierig naar de financiële aspecten die eraan vastzitten. Vragen over onderwerpen zoals BTW, tankbonnen en brandstof komen regelmatig voorbij. Daarom vinden wij…Lees meer »

Copyright © 2013-2019 - Auto Nol Lease. Alle rechten voorbehouden. Algemene voorwaarden | Privacy policy | Disclaimer | Links | Sitemap