Nieuwsarchief

Financial lease weer in trek

16 mei 2019

Na de opmars van private lease, is financial lease nu ook weer in trek. Sowieso winnen leaseauto’s aan populariteit op de Nederlandse snelwegen. In 2018 zijn er bijvoorbeeld in totaal 443.812 nieuwe auto’s verkocht, waarvan er maar liefst 217.701 leaseauto’s waren. De leaseauto’s hebben dus een aandeel van 49% onder…Lees meer »

Werkgever mag leaseauto niet zomaar afpakken

24 april 2019

Uit een recent voorbeeld, waarbij de Rabobank het aantal leaseauto’s onder haar werknemers wilde terugdringen, blijkt dat het voor een werkgever niet is toegestaan om verstrekte leaseauto’s zomaar af te pakken. De betreffende zaak kwam voort uit het feit dat de Rabobank haar bedrijf wil verduurzamen en daarom het gebruik…Lees meer »

Leasemarkt gelooft in elektrische auto

8 maart 2019

Het aantal leaseauto’s op de Nederlandse wegen is in de afgelopen jaren flink toegenomen en dat is een goed teken voor de elektrische auto. Doordat elektrisch aangedreven auto’s vaak een hogere aanschafprijs hebben ten opzichte van auto’s met een andere aandrijving, gepaard met onderhoudskosten die flink lager liggen ten opzichte…Lees meer »

Hoe de leasemarkt snel verandert

30 januari 2019

Ons leven staat steeds vaker in het teken van flexibiliteit en personalisatie, iets wat ook terug te zien is in de leasemarkt. Werknemers zien soms van een leaseauto af in ruil voor een mobiliteitsbudget of bedrijven bieden medewerkers de mogelijkheid om gebruik te maken van een gedeelde pool aan leaseauto’s.…Lees meer »

Tips om uw auto te beschermen tegen de vrieskou

21 januari 2019

U heeft het vast al veel gelezen in het nieuws: de vrieskou komt eraan. Afgelopen weekend was het al koud, maar vandaag kunt u de winterse taferelen niet meer ontwijken. De wanten, sjaals en dikke donsjassen liggen waarschijnlijk al klaar, maar uw auto vraagt ook om de nodige winterse bescherming.…Lees meer »

Copyright © 2013-2019 - Auto Nol Lease. Alle rechten voorbehouden. Algemene voorwaarden | Privacy policy | Disclaimer | Links | Sitemap