Aantal leaseauto’s stijgt in augustus

24 september 2015
Aantal leaseauto’s stijgt in augustus | Occasion lease | Autobedrijf Auto Nol

In de eerste helft van 2015 liet de leasemarkt een positieve groei zien. Deze groei lijkt zich ook in de tweede helft van 2015 voort te zetten. In de maand augustus 2015 werden er ongeveer 9.600 nieuwe leaseauto’s geregistreerd.
In augustus 2014 werden er 7.600 auto’s genoteerd, dit betekent dat er in 2015 een stijging van 27,5% is ten opzichte vorig jaar. Daarmee is augustus de derde maand op rij waarbij het aantal leaseregistraties een flinke winst laten noteren.

Ook dit jaar zijn Volkswagen, Renault en Peugeot de meest populaire leasemerken. Het marktaandeel van dit drietal neemt steeds verder toe.

Leaseregistraties

Na de eerste 8 maanden van het jaar 2015 staat de leasemarkt inmiddels op een flinke winst! Het aantal leaseregistraties staat na 8 maanden op 71,5 duizend stuks, een flinke winst van 11% ten opzichte van de eerste 8 maanden van 2014 waar 64,5 duizend leaseauto’s werden geregistreerd.

Favoriete leasemerken

Het drietal grootste leasemerken, namelijk Volkswagen, Renault en Peugeot, lijken een steeds groter deel van de leasemarkt in handen te krijgen. Dit drietal merken is momenteel goed 36,3% van het totale marktaandeel. Hierbij is Volkswagen de koploper, die dit jaar een afzettoename heeft van bijna 40%. Hierdoor heeft Volkswagen bijna 16% van de leasemarkt in handen. Het sterkst groeiende merk is Renault. De Renault Clio Estate is mateloos populair, hierdoor kwam Renault dit jaar al op een afzetgroei van bijna 49% uit. In de huidige toptien laten alle merken winst zien, behalve Volvo en Kia. Deze twee merken lijken een klein marktaandeel te verliezen.

Occasion Leasen bij Auto Nol Lease

Bij Autobedrijf Auto Nol Lease in Nijkerk bieden wij u een groot aanbod aan mooie jonge lease occasions. Wij hebben vrijwel alle automerken in huis, zo kunt u bij ons terecht voor de populaire Volkswagen lease occasions, Renault lease occasions en Peugeot lease occasions. Benieuwd naar ons aanbod? Bekijk dan gerust al onze auto’s op onze occasion overzicht. Heeft u vragen over één van onze leaseauto’s? Stel ze gerust middels het contactformulier of bel met 033 246 55 17.

« Terug naar het nieuwsarchief
Copyright © 2013-2024 - Auto Nol Lease. Alle rechten voorbehouden. Algemene voorwaarden | Privacy policy | Disclaimer | Links | Sitemap