Als particulier auto leasen steeds populairder

4 maart 2015
Als particulier auto leasen steeds populairder | Occasion lease | Autobedrijf Auto Nol

Bij Auto Nol Lease merken wij het dagelijks: privé occasion lease wint aan populariteit. Particulieren kunnen bij deze vorm van leasen een recente auto rijden, zonder de zorgen die komen kijken bij het zelf bezitten van een auto. Particulier auto leasen staat bekend als ‘zorgeloos autorijden’, waarbij de consument niet meer na hoeft te denken over zaken als een beurt of APK en zich geen zorgen hoeft te maken over randzaken als verzekeringen en belasting. Experts verwachten dat privé lease binnen 8 jaar een marktaandeel van tussen de 10 en 15 procent zal hebben.

Voordelen van particulier auto leasen

Privé auto lease wint niet voor niets aan populariteit, er zijn dan ook significante voordelen te behalen ten opzichte van het zelf bezitten van een auto. Zo hoeft de consument zich geen zorgen meer te maken over de afschrijving van de auto en de restwaarde bij eventuele verkoop, dit risico ligt namelijk geheel bij de leasemaatschappij. Bovendien is er bij privé occasion lease geen sprake van onverwacht hoge kosten voor onderhoud en reparatie, u betaalt immers een vast all-in bedrag per maand. Daarbovenop hoeft u geen eenmalige investering voor de aanschaf van een auto te doen en zijn er zelfs speciale shortlease overeenkomsten met een looptijd vanaf 1 maand mogelijk.

Auto Nol shortlease voor particulieren

Speciaal voor particulieren met een tijdelijke mobiliteitsbehoefte, heeft Auto Nol nu shortlease geïntroduceerd. Hierbij kunt u particulier auto leasen met een looptijd van minimaal 1 maand. Auto Nol verzorgt bij shortlease een betrouwbare occasion naar keuze, de verzekering en de wegenbelasting. Het enige waar u nog voor moet zorgen, zijn de brandstofkosten en de leasetermijn. Via onze website berekent u zelf eenvoudig wat shortleasen kost op basis van de occasion van uw keuze en uw mobiliteitsbehoefte.

« Terug naar het nieuwsarchief
Copyright © 2013-2024 - Auto Nol Lease. Alle rechten voorbehouden. Algemene voorwaarden | Privacy policy | Disclaimer | Links | Sitemap