Auto lease blijft groeien

25 juli 2017
Auto lease blijft groeien | Occasion lease | Autobedrijf Auto Nol

Het gaat goed met de Nederlandse economie en dat is te merken! In de maanden januari tot en met mei van 2017 zijn er namelijk in totaal 55.471 leasecontracten voor nieuwe auto’s afgesloten, wat neerkomt op een plus van 45 procent ten opzichte van 2016. Het betekent zelfs dat de Nederlandse leasemarkt op dit moment bijna evenveel nieuwe auto’s inkoopt als de particuliere markt.

Meer nieuwe auto’s op naam gezet

Het totaal aantal nieuwe auto’s dat in de eerste vijf maanden van 2017 op naam is gezet, kwam uit op 185.000. Dit betekent een plus van 20 procent ten opzichte van dezelfde periode in 2016. Dit houdt dus in dat de leasemarkt sterker groeit dan de markt voor nieuwe auto’s in zijn geheel. Wanneer het om de aankoop van een nieuwe auto gaat, dan blijft het Duitse Volkswagen koploper. Maar liefst 19.000 van de 185.000 nieuwe auto’s waren van dit merk.

Ook occasion lease groeit door

Voor automobilisten die de prijs-/kwaliteitsverhouding belangrijker vinden dan de prestige van een nieuwe auto, is occasion lease een interessant alternatief. De maandelijkse kosten liggen hier immers een stuk lager dan de kosten van een vergelijkbare nieuwe auto. Het is dan ook niet verwonderlijk dat het leaseaanbod van Auto Nol Lease op dit moment bijzonder hard gaat. Wij doen onze uiterste best om op ieder moment voordelige occasions op voorraad te hebben.

Auto Nol Lease: uw occasion lease specialist

Auto Nol Lease is al jaren gespecialiseerd in het leasen van occasions aan particulieren en bedrijven. Wij hebben een ruim aanbod van occasions in verschillende klassen beschikbaar die u kunt leasen op basis van financial lease of private lease. Via onze website kunt eenvoudig een berekening maken voor een indicatie van uw maandtarief, maar voor een persoonlijk aanbod kunt u ons ook altijd even bellen. Onze leaseadviseurs staan voor u klaar!

« Terug naar het nieuwsarchief
Copyright © 2013-2021 - Auto Nol Lease. Alle rechten voorbehouden. Algemene voorwaarden | Privacy policy | Disclaimer | Links | Sitemap