Auto Nol Lease opent nieuw pand

25 september 2014
Auto Nol Lease opent nieuw pand | Occasion lease | Autobedrijf Auto Nol

Autobedrijf Auto Nol is onlangs verhuisd naar een nieuwe autoshowroom in Nijkerk. Ook bestaat zij dit jaar alweer 15 jaar! Genoeg redenen voor een groot feest! Op aanstaande vrijdag 26 september vanaf 18.30 uur organiseert Autobedrijf Auto Nol daarom een bijzondere opening met aansluitend een groot feest. Alle relaties zijn samen met hun eventuele gezinnen uitgenodigd om deze feestelijke bijeenkomst bij te wonen onder het genot van een drankje en vers gerookte zalm of paling.

Opening showroom

Het feest gaat door op zaterdag 27 september voor de mensen die vrijdag verhinderd zijn. Op beide dagen zullen uiteraard rondleidingen gegeven worden, maar ook zijn er nog vele andere activiteiten. Men kan tijdens de dagen verschillende grote prijzen winnen, zoals een etentje bij Kade 10 of een echte coureurstraining op het circuit! De kinderen kunnen zich vermaken op het grote springkussen dat op het terrein te vinden is.

Autobedrijf Nijkerk

15 jaar geleden begon Autobedrijf Auto Nol als klein bedrijfje naast tankstation De Wasbeer. Een jaar later werd echter alweer verhuisd naar een ander pand. Nu, in 2014, is Autobedrijf Auto Nol het meest vooraanstaande autobedrijf in Nijkerk. Juist in tijden van crisis kan zij goed anticiperen op veranderingen, waardoor het verhuizen naar dit grotere en modernere pand mogelijk is. Directeur Arnold Koops vertelt hierover in deze reportage (vanaf minuut 13.05) van EenVandaag.

Stichting ALS

Autobedrijf Auto Nol doneert momenteel voor iedere verkochte occasion €50,- aan de stichting ALS. Deze stichting financiert onderzoek naar de ziekte ALS, een ziekte waarbij lichaamsdelen langzaam verlamd worden, wat uiteindelijk leidt tot hartfalen. Daarom roept Auto Nol iedereen die naar de opening van de showroom komt op om in plaats van bloemen en cadeaus een donatie mee te nemen voor deze stichting. Op die manier kan er zo snel mogelijk een oplossing gevonden worden voor deze vreselijke ziekte!

Wij verwelkomen u graag op vrijdag 26 september of zaterdag 27 september bij de feestelijke opening van onze nieuwe autoshowroom!

« Terug naar het nieuwsarchief
Copyright © 2013-2021 - Auto Nol Lease. Alle rechten voorbehouden. Algemene voorwaarden | Privacy policy | Disclaimer | Links | Sitemap