Bestelauto’s voornamelijk gebruikt in bouw

12 december 2016
Bestelauto’s voornamelijk gebruikt in bouw | Occasion lease | Autobedrijf Auto Nol

Uit onderzoek blijkt dat de sector die het meest gebruik maakt van bestelauto’s de bouwsector is. In 2015 stonden er maar liefst 908.000 bestelauto’s geregistreerd in Nederland. Om en nabij 30% van deze bestelauto’s staat momenteel op naam van bouwbedrijven, maar er zijn ook nog een aantal andere sectoren die veel gebruik maken van bestelauto’s. Denk hierbij aan de groot- en detailhandel. Auto Nol lease biedt u zowel zakelijk als particulier de mogelijkheid om een bestelauto te leasen!

Bestelauto’s bouwsector

Binnen de bouwsector zijn groot aantal verschillende soorten bedrijven aan te wijzen. De meeste bestelwagens worden gebruikt door bedrijven die zich bezighouden met burgerlijke- en utiliteitsbouw, oftewel bedrijven die voornamelijk werken aan de bouw van woningen en bedrijfspanden. Maar ook zijn er een groot aantal installateurs die rijden in bestelwagens, zoals loodgieters en elektriciƫns.

Type bestelwagen

Des te meer kilometers een bestelauto moet maken, des te jonger ze vaak zijn. Een jonge bestelauto’s is betrouwbaar en levert minder ‘problemen’ op. Een bestelwagen in de bouw is gemiddeld 7,4 jaar oud en rijd in een jaar ongeveer 18.300 kilometer. Echter bedrijven gespecialiseerd in het leggen van kabels en buizen leggen nog veel meer kilometers af. Gemiddeld rijden zij meer dan 24.000, daarom hebben zij ook in verhouding ook vaak jongere bestelauto’s. Deze jonge bestelauto’s worden ook vaak geleasd. Hiervoor betalen bedrijven een vast en helder maandbedrag, zo weten ze altijd waar ze aan toe zijn.

Bestelauto leasen

Bij Auto Nol Lease hebben wij altijd een aantal jonge en betrouwbare bestelauto’s staan. Bij ons kunt u deze bestelwagens leasen tegen een aantrekkelijk tarief. Bereken gemakkelijk uw tarief met onze calculator en vraag vandaag nog een proefrit of offerte aan! U kunt zowel zakelijk als particulier een bestelauto bij ons leasen! Uiteraard bent u ook van harte welkom in onze showroom te Nijkerk, onze experts helpen u graag bij het opstellen van een lease offerte!

« Terug naar het nieuwsarchief
Copyright © 2013-2024 - Auto Nol Lease. Alle rechten voorbehouden. Algemene voorwaarden | Privacy policy | Disclaimer | Links | Sitemap