Cijfers autolease 2014

26 mei 2015
Cijfers autolease 2014 | Occasion lease | Autobedrijf Auto Nol

De autoleasemarkt in Nederland laat in 2014 een lichte groei zien ten opzichte van 2013. Concreet steeg het aantal lease-auto’s in Nederland met 0,4% tot ruim 720 duizend. Opvallend is de sterke toename van privélease, hier werd een groei van ongeveer 10.000 lease-auto’s gerealiseerd. Naast privélease was ook de zakelijke leasemarkt goed voor een stijging van 15.000 auto’s. Ongeveer 42% van de nieuw verkochte auto’s in Nederland zijn lease-auto’s meldt de Vereniging van Nederlandse Autoleasemaatschappijen (VNA). Ook het eerste kwartaal van 2015 laat wederom een plus zien, de stijgende lijn lijkt zich dus ook in 2015 voort te zetten. Deze nieuwe ontwikkelingen zorgen er ook voor dat de Nederlandse occasion markt voorzien wordt van schone, zuinige en veiligere auto’s.

Privélease auto

De laatste maanden wint privélease snel aan populariteit. Het concept van zorgeloze en transparante mobiliteit spreekt steeds meer mensen aan. Waar lease vroeger vooral in de zakelijke markt populair was, lijkt de markt zich nu te gaan richten op particulieren. Omdat er van te voren een vast bedrag per maand wordt afgesproken is lease erg overzichtelijk. Privélease staat nog in de kinderschoenen, zowel consumenten als dealers zullen goede afspraken moeten maken om hier goed mee om te gaan.

Vernieuwing occasion lease markt

Doordat er steeds vaker nieuwe auto’s worden geleast komen er ook meer jonge lease occasions beschikbaar. Dit zorgt ervoor dat de occasionmarkt jonger wordt naarmate de populariteit van lease toeneemt. Zuinige auto’s zijn financieel aantrekkelijker, daarom wordt vaak voor auto’s gekozen in de 4, 7 of 14 procent bijtelling. Mede hierdoor zorgt de lease markt dus ook voor een schoner, zuiniger en veiliger autopark.

Lease occasions Auto Nol

Wilt u graag een auto leasen? Maar niet voor de nieuwprijs? Kom dan eens langs bij Auto Nol Lease. Wij hebben een groot aanbod aan jonge en nette lease occasions die u financieel aantrekkelijk kunt leasen. De meeste occasions zijn slechts enkele jaren oud, maar daardoor een stuk goedkoper om te leasen dan een nieuwe auto. Bekijkt u gerust de lease occasions op onze website. Mocht u nog vragen hebben dan kunt u gemakkelijk contact met ons opnemen via het contactformulier, of door even te bellen met 033 246 55 17.

« Terug naar het nieuwsarchief
Copyright © 2013-2024 - Auto Nol Lease. Alle rechten voorbehouden. Algemene voorwaarden | Privacy policy | Disclaimer | Links | Sitemap