Doorlooptijd occasions

22 maart 2016
Doorlooptijd occasions | Occasion lease | Autobedrijf Auto Nol

Het is belangrijk om te blijven met rouleren met occasions in de showroom. Onlangs is er een statijdrecord gevestigd op de Engelse variant van de website Autotrader. Een Engelse occasion dealer heeft één van zijn occasions maar liefst 6,5 jaar op de verkoopsite laten staan. Toen men de verkoper vroeg waarom hij dit deed antwoordde hij dat er voor elke auto een koper is. De verkoper wilde de auto, in dit geval een Corsa, verkopen voor ongeveer 1.000 pond. Normaliter verkocht hij echter iedere auto binnen twee maanden, dus had de verkoper in de tussentijd 42 auto’s kunnen verkopen. Ook heeft hij een grote hoeveelheid advertentiegeld betaalt. Daarom is het dus belangrijk om te blijven rouleren en de doorlooptijd kort te houden.

Autodealer beschouwen als supermarkt

Autodealers moeten meer gaan denken als een supermarkt en proberen lessen te trekken uit verhalen zoals die van de Engelse verkoper. Een Autodealer moet goed stilstaan bij wat een klant nou eigenlijk wil kopen. Daarom is het belangrijk om populaire modellen in te kopen. Daarnaast zouden ze net als een supermarkt voordelen kunnen bieden aan vaste klanten, die regelmatig terugkomen voor onderhoud en de aanschaf van nieuwe auto’s. Auto Nol wil ook zo bekendstaan, daarom kunnen onze klanten altijd rekenen op een topservice!

Doorlooptijd occasions Auto Nol

Bij Auto Nol Lease proberen wij de doorlooptijd van onze occasions zo kort mogelijk te houden. Het is daarom ook verstandig om eerst te vragen of een auto nog beschikbaar is wanneer u interesse heeft. Door de korte doorlooptijd kan het zijn dat een verkochte of geleaste occasion nog niet geüpdatet is op de website. Ook hebben wij de intentie om altijd de meest populaire modellen van de automarkt in onze showroom te hebben. Bent u benieuwd naar onze occasions, bekijk dan ons occasion overzicht voor occasion lease. Wilt u een occasion kopen? Bekijk dan eens onze Auto Nol website. Wij verwelkomen u graag in onze showroom en helpen u graag bij het vinden van een geschikte lease occasion.

« Terug naar het nieuwsarchief
Copyright © 2013-2024 - Auto Nol Lease. Alle rechten voorbehouden. Algemene voorwaarden | Privacy policy | Disclaimer | Links | Sitemap