Ex lease auto leasen

20 februari 2015
Ex lease auto leasen | Occasion lease | Autobedrijf Auto Nol

Ieder jaar zijn er in Nederland veel auto’s die terugkeren uit de lease, omdat het leasecontract ten einde is gekomen. Dit biedt kansen voor mensen die specifiek op zoek zijn naar ex lease auto’s. Een ex lease auto leasen is namelijk zeer interessant. Deze auto’s zijn meestal nog erg jong, vaak maar zo’n 3 tot 5 jaar oud. Ze zijn daarbij wel een stuk goedkoper om te leasen dan een nieuwe auto. Verder is het autoverleden bekend omdat de auto nog maar één eigenaar heeft gehad en zijn ex lease auto’s vaak bovengemiddeld goed onderhouden. Een ex lease auto is daarom een verstandige keuze!

Waarom een ex Lease auto leasen?

  • Goedkoop Een ex lease auto leasen is een stuk goedkoper dan het leasen van een nieuwe auto. De afschrijving van een auto vindt voornamelijk in de eerste jaren plaats, daarom kan een jong gebruikte auto een stuk goedkoper aangeboden worden.
  • Jonge auto’s Ex lease auto’s zijn nog relatief jong, vaak maar 3 tot 5 jaar oud, ze hebben daardoor vaak het gebruiksgemak van een nieuwe auto. Het is bijvoorbeeld niet ongewoon dat een ex lease auto over alle opties beschikt die een nieuwe auto ook heeft.
  • Goed onderhouden Bij de meeste leasecontracten is opgenomen dat een auto goed onderhouden moet worden. Vanzelfsprekend kan er wel slijtage zijn ontstaan door de vele kilometers die gereden worden in menig lease auto. De ex lease auto’s in onze showroom zijn daarom allemaal goed onderhouden én nagekeken door onze monteurs om overmatige slijtage uit te sluiten.
  • Luxe opties Ex lease auto’s zijn vaak voorzien van veel luxe opties zoals een ingebouwd navigatiesysteem, mooie lichtmetalen velgen en een geluidssysteem van hoge kwaliteit.
  • Onze service Bij een lease auto zit vaak een service inbegrepen voor onderhoud en reparaties. Wanneer u een ex lease auto wilt leasen is dit niet anders. Auto Nol Lease beschikt over een moderne garage en gekwalificeerde monteurs.

Ex lease auto leasen bij Auto Nol

Wilt u een ex lease auto leasen? Dan kunt u bij Auto Nol terecht voor een groot aanbod aan ex lease auto’s. Onze auto’s worden speciaal geselecteerd en grondig door ons nagekeken, zo weten wij altijd zeker dat de auto in een uitstekende staat verkeerd. U kunt een auto leasen middels financial lease of shortlease. Op onze occasion lease pagina kunt u online onze auto’s bekijken. Hier kunt u ook gemakkelijk en snel een offerte aanvragen, zowel zakelijk als particulier. Uiteraard kunt u hier ook direct een proefrit aanvragen! We zien u graag bij Auto Nol Lease!

« Terug naar het nieuwsarchief
Copyright © 2013-2024 - Auto Nol Lease. Alle rechten voorbehouden. Algemene voorwaarden | Privacy policy | Disclaimer | Links | Sitemap