Is private lease iets voor u?

26 januari 2017
Is private lease iets voor u? | Occasion lease | Autobedrijf Auto Nol

Private lease is ongekend populair, bij de nieuwe auto’s is ruim 10% inmiddels gefinancierd met behulp van deze leasevorm. Hoewel er in 2015 nog 19.000 private leasecontracten afgesloten werden, verwacht de ING bank dat dit aantal in het jaar 2020 rond de 100.000 zal liggen. Autobedrijf Auto Nol Lease draagt hier graag aan bij en maakt het voor u mogelijk om een kwalitatieve occasion te leasen op basis van private lease. Omdat wij vaak de vraag krijgen voor wie deze leasevorm geschikt is, zetten wij de belangrijkste voordelen voor u op een rij.

De voordelen van private lease op een rijtje

Private lease is niet voor niets populair, het is een leasevorm die past bij de mobiliteitsbehoefte van vele mensen en deze leasevorm heeft een aantal voordelen ten opzichte van de traditionele vorm van autobezit.

Het belangrijkste voordeel is dat private lease gewoon heel overzichtelijk is. U betaalt een vast bedrag per maand aan de leasemaatschappij en daarin is bijna alles geregeld. Denk aan het gebruik van de auto, de wegenbelasting, de verzekering en pechhulp. U hoeft alleen de benzinekosten nog apart af te rekenen. De hoogte van het maandbedrag wordt bepaald door de waarde van de auto, het aantal kilometers dat u jaarlijks rijdt en de looptijd van het contract.

Het tweede voordeel dat veel mensen aanspreekt, is dat u met private lease een auto kunt rijden zonder dat u hiervoor gespaard hoeft te hebben. U betaalt immers een maandbedrag in plaats van een groot bedrag ineens. Bovendien zijn de kosten die u betaalt erg overzichtelijk en hoeft u zich geen zorgen te maken over een onderhoudsbeurt die een keer nadelig voor u uit zou kunnen vallen.

In vergelijking met het afsluiten van een lening voor een auto is private lease bovendien bijna altijd goedkoper. Dankzij de lage rentestand zijn de leasetarieven op dit moment extra scherp. Door een gebruikte auto te leasen in plaats van een nieuwe auto kunt u nóg goedkoper autorijden.

Private lease bij Auto Nol Lease

Autobedrijf Autonol Lease biedt sinds kort private lease van betrouwbare gebruikte auto’s aan. Wij hebben op ieder moment een interessant aanbod beschikbaar voor private lease. Bovendien bieden wij u gunstige voorwaarden, waarbij het in overleg bijvoorbeeld mogelijk is om het contract te beëindigen op het moment dat uw leefsituatie drastisch verandert. U moet hierbij denken aan baanverlies, een echtscheiding of een hypotheekaanvraag. Bij interesse in ons aanbod heten wij u graag van harte welkom in onze showroom in Nijkerk.

« Terug naar het nieuwsarchief
Copyright © 2013-2021 - Auto Nol Lease. Alle rechten voorbehouden. Algemene voorwaarden | Privacy policy | Disclaimer | Links | Sitemap