Kleine stijging zzp lease

27 augustus 2015
Kleine stijging zzp lease | Occasion lease | Autobedrijf Auto Nol

Hoewel de zzp’ers in Nederland nog niet helemaal warm lopen voor lease, is het afgelopen jaar een kleine stijging aan te wijzen in het aantal zzp’ers met een leaseauto. Concreet steeg het aantal zzp’ers met een leaseauto van 5,2 naar 6,4%.

Een groot gedeelte van de zzp’ers rijdt dus nog niet in een leaseauto, maar uit onderzoek van de zzp Barometer blijkt men wel steeds meer overtuigd te raken van de voordelen van het leasen van een auto. Inzichtelijkheid en betaalbaarheid lijken de grootste voordelen. Bij Auto Nol Lease hebben wij een groot aantal lease occasions die financieel interessant zijn voor zzp’ers!

Voordelen leasen voor zzp’ers

De voornaamste reden die genoemd wordt door een zzp’er, die van plan is om een auto te gaan leasen in plaats van kopen, is de overzichtelijkheid van de kosten. Een leasecontract is erg inzichtelijk en geeft een helder beeld van de maandelijkse kosten voor een auto. Het tweede voordeel dat genoemd wordt is dat men niet in één keer een groot bedrag hoeft neer te leggen voor de aanschaf van een auto, maar maandelijks kan afdragen. Het grootste tegenargument (78,8%) is dat een zzp’er zich liever niet te lang bindt aan een contract, terwijl de markt onzeker is.

Verschillende soorten lease

Van de zzp’ers die reeds leasen maakt 41% gebruik van financial lease, 33% van operational lease en 12,5% van shortlease. Shortlease is een interessante optie voor zzp’ers die niet te lang vast willen zitten aan een contract. Hierbij is het mogelijk om een contract voor 2 maanden of langer af te sluiten, vervolgens is het contract maandelijks opzegbaar. Handig voor bedrijven met een tijdelijke mobiliteitsbehoefte.

Occasion leasen bij Auto Nol Lease

Bij Auto Nol Lease vindt u een groot aanbod aan lease occasions. Het voordeel van het leasen van een occasion ten opzichte van een nieuwe auto is dat het rijden van een occasion een stuk goedkoper is, maar dat de jonge occasions aanvoelen als nieuw. Geïnteresseerd in één van onze lease occasions? vraag dan gemakkelijk een offerte of proefrit aan!

« Terug naar het nieuwsarchief
Copyright © 2013-2024 - Auto Nol Lease. Alle rechten voorbehouden. Algemene voorwaarden | Privacy policy | Disclaimer | Links | Sitemap