Laagste brandstofprijs sinds 2012

31 oktober 2014
Laagste brandstofprijs sinds 2012 | Occasion lease | Autobedrijf Auto Nol

Op 22 oktober 2014 stonden de prijzen van brandstof weer op hetzelfde niveau als begin 2012. De prijs voor Euro 95 lag rond de lage prijs van 1,589 euro per liter. De sterke daling van de olieprijzen begint langzaam effect te hebben op de brandstofprijzen. Maar wat als straks de prijzen weer stijgen? Veel mensen zijn al overgestapt op zuinige auto’s of tanken net over de grens in Duitsland of België. Bij Auto Nol Lease kunt u zuinige auto’s leasen tegen een aantrekkelijke prijs. Op deze manier bespaart u niet alleen op brandstofkosten, maar ook op uw auto.

Prijzen benzine

Nederland staat bekend als een land waar de brandstofprijzen in het algemeen hoog zijn. De prijs van 1,589 euro per liter voor Euro 95 is dan ook laag. Buurlanden zoals Duitsland en België hebben in het algemeen lagere brandstofprijzen dan Nederland. Voor veel mensen die dicht bij de grens wonen is het een goede reden om vlak over de grens te gaan tanken. Nu de prijzen in Nederland wat lager zijn komen te liggen, zullen mensen minder snel omrijden voor goedkope brandstof in het buitenland.

Wat als de prijs weer stijgt?

De lage brandstofprijs is een leuke meevaller, maar wat als de prijzen weer stijgen? Elektrisch rijden is een oplossing voor mensen die niet meer willen tanken. De technologie is interessant maar heeft nog wel zijn beperkingen. De elektrische auto’s kunnen nog geen lange afstanden rijden. Voor mensen die toch willen bezuinigen is het interessant om een zuinige auto te kopen of te leasen.

Zuinige auto leasen bij Auto Nol Lease

Wilt u ook overstappen op een zuinige lease auto? Auto Nol beschikt over een groot aantal goedkope lease occasions. Bij Auto Nol Lease kunt u de auto’s zowel privé als zakelijk leasen. Met de Lease calculator rekent u snel en gemakkelijk uit hoeveel de auto u kost tijdens de lease periode.

« Terug naar het nieuwsarchief
Copyright © 2013-2021 - Auto Nol Lease. Alle rechten voorbehouden. Algemene voorwaarden | Privacy policy | Disclaimer | Links | Sitemap