Lease mogelijkheden Autobedrijf Auto Nol

8 november 2016
Lease mogelijkheden Autobedrijf Auto Nol | Occasion lease | Autobedrijf Auto Nol

Bij Auto Nol lease te Nijkerk kunt u zowel zakelijk als particulier een occasion leasen. U vraagt zich wellicht af: “Waarom zou ik een occasion leasen en niet een nieuwe auto?”. Nou dat antwoord is relatief makkelijk te beantwoorden; Het is voornamelijk goedkoper! Dit, terwijl u bijna hetzelfde krijgt. Bij Auto Nol Lease hebben wij een groot aanbod jonge en betrouwbare occasions, die vaak nog weinig kilometers op de tellers hebben en nog aanvoelen als nieuw. Hierbij zijn verschillende soorten van lease mogelijk, die ieders zijn eigen voordelen hebben.

1. Financial lease

De voornaamste vorm van lease die wij momenteel hanteren is financial lease. Deze vorm van leasen lijkt op huurkoop. Het voordeel is dat de leaseauto tot aan de laatste betaling juridisch gezien in bezit is van de leasemaatschappij, maar het economische eigendom is gelijk in uw eigen handen. Hierdoor mogen de kosten voor de auto worden afgetrokken als investering. Na de laatste termijn wordt u zelf eigenaar van de auto. Omdat u uiteindelijke eigenaar wordt is deze manier van leasen echter wel iets duurder dan bijvoorbeeld private lease. Vraag online alvast een zakelijke of privé lease offerte aan middels onze financial lease calculator.

2. Short lease

Short lease is een leasevorm waarbij het mogelijk is om een occasion voor slechts een korte periode te leasen. Dit kan handig zijn wanneer werknemers die nog in een proeftijd zitten toch een auto nodig hebben of wanneer u slechts een tijdelijke mobiliteitsbehoefte heeft. Deze leasevorm is al mogelijk vanaf 2 maanden, neem gerust contact met ons op en vraag onze experts naar de mogelijkheden.

3. Private lease

Private lease is een leasevorm die de laatste tijd sterk in opkomst is. Bij private lease betaalt u enkel een maandbedrag en de brandstof. Onderhoud en verzekeringen worden betaald door de leasemaatschappij. Deze leasevorm staat voor gemak en overzicht. Iedere maand weet u precies waar u aan toe bent. U moet echter wel een contract voor langere periode afsluiten, waardoor u wellicht in mindere tijden ook gewoon door moet betalen. Deze vorm van leasen is echter wel goedkoper dan financial leasen, omdat u uiteindelijk de auto weer afstaat. Vraag onze experts naar de mogelijkheden!

Occasion leasen

Wilt u een occasion leasen? Neem dan vooral eens contact met ons op, of bereken uw maandprijs (in het geval van financial lease) alvast online met onze calculator! U heeft keuze uit een ruim aanbod van occasions in verschillende prijsklassen!

« Terug naar het nieuwsarchief
Copyright © 2013-2024 - Auto Nol Lease. Alle rechten voorbehouden. Algemene voorwaarden | Privacy policy | Disclaimer | Links | Sitemap