Lease occasion kiezen: waar op letten?

30 maart 2017
Lease occasion kiezen: waar op letten? | Occasion lease | Autobedrijf Auto Nol

Wellicht herkent u het probleem; u wilt een auto gaan leasen, maar welke auto past bij uw situatie? Zakelijk een auto leasen of misschien toch privé? Wij willen u adviseren om deze keuze niet te gehaast te maken, aangezien u een contract aangaat voor een langere periode. Bij Auto Nol lease zijn we gespecialiseerd in occasion lease, wij helpen u graag bij uw keuze. Wij sommen alvast een viertal zaken voor u op waar u op moet letten voordat u een occasion gaat leasen.

1. Merk en model lease occasion

Uiteraard is het belangrijk om een auto te kiezen die bij u in de smaak valt. Veel mensen hebben van te voren al een favoriet merk, mede dankzij goede ervaringen. Maar probeer ook eens een andere auto uit, wellicht zorgt dit voor nieuwe inzichten. Maak in ieder geval altijd eerst een proefrit in de auto die u voor ogen hebt. Ook het model auto is erg belangrijk. Heeft u een gezin? Neem dan een auto die ruim genoeg is voor het hele gezin. Of wilt u milieubewust rijden? Dan is een hybride of elektrische auto wellicht iets voor u. Het lease occasion aanbod van Auto Nol biedt in ieder geval genoeg keuzevrijheid.

2. Opties van uw lease occasion

Maak voor u zelf een lijstje met ‘must have’ opties en ‘nice to have’ opties en kijk of de auto aansluit bij uw wensen. Uiteraard speelt budget hierin ook een rol, aangezien de hoeveelheid opties ook effect heeft op de prijs. Veel van onze occasions zijn standaard uitgerust met een groot aantal opties, omdat zij in het verleden reeds gebruikt zijn als lease auto.

3. Uw persoonlijke situatie

Bij lease gaat u een contract aan, past dit wel bij uw huidige situatie? Zorgt het contract er niet voor dat u in de toekomst in de problemen gaat komen? Wij willen graag met u meedenken, daarom kunt u een private lease contract van Auto Nol Lease voortijdig opzeggen wanneer u hier een gegronde reden voor heeft. Echter, voorkomen is altijd beter dan genezen.

4. Uw budget

Last but not least uw budget, bekijk en bereken welk bedrag u maandelijks kan en wilt uitgeven aan uw auto. Hierbij kunnen onze online calculators u van dienst zijn. Wij hebben aparte calculators voor onze financial lease occasions en voor onze private lease occasions. Door verschillende waarden in te voeren kunt u zelf een geschikte prijs berekenen en gelijk een offerte aanvragen!

Heeft u advies nodig over het leasen van een occasion? Dan kunt u uiteraard altijd even contact met ons opnemen!

« Terug naar het nieuwsarchief
Copyright © 2013-2021 - Auto Nol Lease. Alle rechten voorbehouden. Algemene voorwaarden | Privacy policy | Disclaimer | Links | Sitemap