Lease steeds populairder

13 januari 2016
Lease steeds populairder | Occasion lease | Autobedrijf Auto Nol

Door de jaren heen is het leasen van een auto steeds populairder geworden. Met lease mogelijkheden zoals shortlease en financial lease, zowel particulier als zakelijk, is de drempel voor leasen een stuk lager geworden. De vraag naar lease-auto’s is ondertussen zo groot geworden dat het langzaamaan de reguliere particuliere markt verdrukt. Het lijkt er daarom ook op dat lease in de toekomst leidend zal worden in de automotive branche.

Populaire leasemaanden

Tijden veranderen snel op het gebied van autolease, vroeger was december de maand waarin dealers gingen voorbereiden op een drukke januarimaand. Voorheen was januari de populairste maand omdat een auto uit november of december een jaar ouder is dan een auto uit januari. Tevens mochten er na half november geen leaseauto’s meer worden afgeleverd vanwege de restwaarde. Doordat de overheid nu elk jaar de bijtellingsregels veranderd is december juist de meest populaire maand geworden. Wanneer een auto in december geregistreerd wordt dan blijven de oude, vaak gunstigere, bijtellingsregels geldig.

Cijfers leasemarkt

In de maand december 2015 zijn er maar liefst 69.159 auto’s geregistreerd. Niet eerder zijn er zoveel auto’s geregistreerd in een decembermaand. Daarmee nam het aantal leaseregistraties in december 2015 met 6,5% toe ten opzichte van 2014. Deze stijging was te danken aan komst van de nieuwe bijtellingsregels, veel mensen hebben daardoor op het laatste moment nog een lease auto laten registreren.

Auto Nol Lease

Bij Auto Nol Lease hebben wij een groot aantal lease occasions voor de zakelijke en particuliere markt! Een occasion leasen is voordeliger dan een nieuwe auto leasen omdat de grootste afschrijving van de auto reeds plaatsgevonden heeft. Wilt u een occasion leasen bij Auto Nol Lease? Vraag gerust een lease offerte aan of stel uw vragen middels de contactformulieren. Wij ontvangen u uiteraard ook graag als gast in onze autoshowroom!

« Terug naar het nieuwsarchief
Copyright © 2013-2024 - Auto Nol Lease. Alle rechten voorbehouden. Algemene voorwaarden | Privacy policy | Disclaimer | Links | Sitemap