Leaseauto van het jaar 2016

7 maart 2016
Leaseauto van het jaar 2016 | Occasion lease | Autobedrijf Auto Nol

Ook dit jaar wordt er weer een leaseauto van het jaar gekozen. Wat nieuw is bij deze verkiezing is dat er voor het eerst ook een “private” leaseauto van het jaar wordt gekozen. Deze nieuwe vorm van leasen is het afgelopen jaar erg populair geworden onder zowel zakelijke als privĂ© klanten. Er zijn per categorie een drietal modellen geselecteerd die kans maken op de prijs.

Nominatie leaseauto van het jaar

Er zijn een viertal categorien waarin auto’s genomineerd zijn, de eerste categorie is Economy. In deze categorie zijn de Opel Karl, Honda Jazz en Mazda CX3 genomineerd. De tweede categorie is Business, met nominaties voor de Renault Megane, Mini Clubman en de Opel Astra. De derde categorie is Business+, hierin zijn de Audi A4, Hyundai Tucson en de Skoda Superb genomineerd. Tot slot is er de Executive categorie. Hierbij maken de Jaguar XF, Mercedes Benz E-klasse en de BMW 7 serie kans op de felbegeerde prijs.

Lease occasion

De prijs leaseauto van het jaar gaat vanzelfsprekend naar nieuwe modellen auto’s. Maar het is ook erg interessant om een occasion te leasen. Dit zijn modellen die in het verleden deze prijs al eens gewonnen hebben. Het leasen van een occasion in plaats van een nieuwe auto is erg interessant. Dit voornamelijk doordat het leasen van een occasion veel goedkoper is. Bekijk eens ons uitgebreide aanbod aan occasions en bereken zelf uw leaseprijs! Bij ons kunt u terecht voor financial lease en private lease in de vorm van shortlease!

Auto Nol Lease

Autobedrijf Auto Nol lease is te vinden in Nijkerk, centraal gelegen in Nederland. Dankzij onze jarenlange ervaring in de automarkt kunnen wij onze occasions altijd scherp prijzen. Hierdoor heeft u altijd de meest interessante leaseprijs voor uw occasion! Wanneer u vragen heeft kunt u altijd contact met ons opnemen. Wij ontvangen u graag als gast in onze showroom!

« Terug naar het nieuwsarchief
Copyright © 2013-2024 - Auto Nol Lease. Alle rechten voorbehouden. Algemene voorwaarden | Privacy policy | Disclaimer | Links | Sitemap