Leasen voor ZZP’ers

21 oktober 2013
Leasen voor ZZP’ers | Occasion lease | Autobedrijf Auto Nol

Het leasen van een occasion kan erg aantrekkelijk zijn voor ZZP’ers. Dit is zeker het geval met het speciaal door Autobedrijf Auto Nol ontwikkelde leasecontract voor particulieren en ZZP’ers. Tijdens de leaseperiode is de leasemaatschappij namelijk juridisch eigenaar van de occasion. De auto dient als onderpand. De ZZP’er is echter economisch eigenaar, waardoor deze de maandelijks gefactureerde BTW-kosten kan terugvorderen tijdens de aangifte van de omzetbelasting. En er zijn nog veel meer voordelen!

Financial lease

Als ZZP’er bent u zich bovengemiddeld bewust van uw uitstraling naar uw klanten. Deze moet zakelijk en professioneel zijn. Een kwalitatief hoogwaardige auto maakt daar onlosmakelijk onderdeel van uit. Helaas is het kopen van een nieuwe auto een flinke investering, welke voor beginnende zelfstandigen vaak niet is op te brengen. Daarom is een financial lease contract voor een occasion dan ook de perfecte oplossing. Naast dat u met financial occasion lease niet wordt geconfronteerd met de hoge aanschafkosten van een auto, profiteert u ook nog eens van aanzienlijk lagere afschrijvingskosten op de auto.

Mobiliteit als ZZP’er

De mobiliteit van een ZZP’er is van essentieel belang. U moet zich snel kunnen verplaatsen naar een klant, klus of opdracht. Lukt dit niet, dan kan dat wel eens betekenen dat u een opdracht of zelfs klant verliest. Kortom, u moet voor uw business kunnen rekenen op uw auto. Bij Autobedrijf Auto Nol hebben wij enkel betrouwbare en uitstekend onderhouden occasions in ons assortiment. Onder andere om die reden is Autobedrijf Auto Nol door BOVAG beoordeeld met het cijfer 9,8! En daar zijn we trots op! Wellicht overbodig om te vermelden: al onze lease occasion mag u laten bestickeren. Immers, u bent economisch eigenaar.

Geen grote uitgaven in één keer

Grote uitgaven in één keer doen komt voor nagenoeg niemand goed uit. Zeker niet in de huidige economisch uitdagende tijden. Voor ZZP’ers zijn dergelijke uitgaven al helemaal uit den boze. Als ZZP’er wilt u namelijk uw kapitaal kunnen aanwenden als werkkapitaal. Wanneer u een nieuwe auto zou kopen, dan staat uw werkkapitaal (vaak enkele tienduizenden euro’s) vast. En dat nog wel op uw eigen oprit. Om die reden zien we bij Autobedrijf Auto Nol dan ook veel ZZP’ers die kiezen voor een lease occasion. Voor uw occasion betaald u maandelijks slechts een zeer overzichtelijk bedrag, waardoor uw werkkapitaal op peil blijft. En als u toch in staat bent om een aanbetaling te doen op uw toekomstige lease occasion (of als u een restsom inbouwt aan het einde van uw leasecontract), dan drukt u het maandelijkse bedrag nog eens verder!

De perfecte leaseoccasion

Benieuwd welke lease occasions wij allemaal te bieden hebben? Bekijk dan onze occasion voorraad. En bevindt uw droomauto zich niet in onze voorraad? Geen enkel probleem! Wij helpen u gratis en vrijblijvend met het vinden van uw droomauto. Hiermee bespaart u veel tijd en geld!

« Terug naar het nieuwsarchief
Copyright © 2013-2022 - Auto Nol Lease. Alle rechten voorbehouden. Algemene voorwaarden | Privacy policy | Disclaimer | Links | Sitemap