Meer leaseregistraties in november

22 december 2015
Meer leaseregistraties in november | Occasion lease | Autobedrijf Auto Nol

In de maand november 2015 werden een groot aantal auto’s geregistreerd op naam van leasebedrijven. In de maand november werden maar liefst 15.534 leaseauto’s geregistreerd, dit is een aanzienlijke stijging ten opzichte van de 9.914 lease auto’s in november 2014. Het aantal leaseregistraties is dus met 36,5% toegenomen ten opzichte van vorig jaar.

Ook bij Auto Nol Lease zien wij een stijging in het aantal aanvragen van lease occasions. Het leasen van een nieuwe auto of occasion is de laatste jaren sterk gestegen in populariteit. Benieuwd naar ons aanbod? Bekijk dan ons overzicht met lease occasions.

statistieken

De 15.534 leaseregistraties in november betekenen een nieuw record in het jaar 2015. Het voorgaande record was in handen van oktober 2015 met 12.332 stuks. Het totale jaar 2015 staat inmiddels op 107.039 registraties, hierbij is dus alleen december nog niet meegerekend. Vorig jaar werden in dezelfde periode 94.465 leaseauto’s geregistreerd, dit betekend een flinke toename van 13,3% ten opzichte van vorig jaar!

Populaire auto’s

Er zijn een drietal merken die erg populair zijn onder leaserijders, dit zijn Volkswagen, Peugeot en Renault. Samen zijn deze drie merken goed voor 36,8% van het totale marktaandeel. Ondanks de schandalen in het laatste gedeelte van het jaar stevent nummer koploper Volkswagen af op een afzettoename van 48%, goed voor een aandeel van 15,9% in de markt. Nummer twee Peugeot heeft veel te danken aan zijn immens populaire 308-serie, dit model is al een aantal maanden op rij de meest populaire leaseauto. Peugeot zet ongeveer een marktaandel neer van 11,7%. Tot slot Renault, goed voor een leaseaandeel van 9,2%, doet het ook erg goed vanwege het grote aantal geleaste Clio’s en Megane’s.

Auto Nol Lease

Bij Auto Nol Lease hebben wij een groot aantal populaire leasemerken zoals Volkswagen, Renault en Peugeot. Benieuwd welke jonge occasions wij beschikbaar hebben voor financial lease of shortlease? Bekijk dan eens ons aanbod. We ontvangen u ook graag als gast in onze showroom te Nijkerk!

« Terug naar het nieuwsarchief
Copyright © 2013-2024 - Auto Nol Lease. Alle rechten voorbehouden. Algemene voorwaarden | Privacy policy | Disclaimer | Links | Sitemap