Online privé auto leasen

11 mei 2015
Online privé auto leasen | Occasion lease | Autobedrijf Auto Nol

Nu het aantal aankopen via het internet met de dag toeneemt, wordt ook de aanschaf van een auto middels het internet steeds normaler. Voornamelijk de doelgroep van 25- tot 45-jarigen staat positief tegen het kopen van een auto op internet. Een nieuwe ontwikkeling hierin is dat privé auto lease ook vaker middels het internet wordt afgesloten. Een grote groep geeft zelfs aan dat ze het fijner vinden om een auto middels internet te leasen dan langsgaan bij een showroom. Privé leasen is erg populair omdat hier vaste kosten per maand gerekend worden. Zo weet de consument altijd waar hij of zij aan toe is per maand. Ook bij Auto Nol Lease bieden wij onze klanten de mogelijkheid om online offertes aan te vragen! Bekijk gerust eens onze lease occasions.

Leasen via het internet

De drempel voor online aankopen wordt steeds lager. Voornamelijk onder de jongere doelgroepen is er een grote acceptatie voor nieuwe online technologieën. Autodealers zullen hierop in moeten spelen als zij deze doelgroepen willen bereiken, mede daarom is het mogelijk om tegenwoordig online een auto te leasen. Online kan de bezoeker rustig alle optie afwegen, zelf zijn kilometers bepalen en de vaste maandprijs prijs berekenen. Hierdoor hoeven zijn niet meer langs een autodealer. Dit zorgt ervoor dat de drempel om een auto te leasen een stuk lager wordt.

Waarom privé auto leasen

Op basis van een onderzoek onder ruim 1.000 respondenten (waarbij 51% man en 49% vrouw), een afspiegeling van de Nederlandse bevolking, blijkt dat privé lease voornamelijk populair is omdat hier vaste kosten per maand gehanteerd worden. Hierbij zijn het voornamelijk de mannen die aangeven dat beheersbare en voorspelbare kosten de belangrijkste reden zijn om te kiezen voor privé auto lease. Naast de beheersbare kosten wordt gemak het vaakst genoemd. Privé auto leasen is gemakkelijk omdat onderhoud, verzekeringen, etc uit handen worden genomen door de garage waar de auto wordt geleast. Niet gek dus dat er ieder jaar meer mensen kiezen voor een privé lease auto.

Privé financial lease en shortlease bij Auto Nol

Ook bij Auto Nol bieden wij volop mogelijkheden om privé een auto te leasen! Zo kunt u bij ons gebruik maken van privé financial lease en privé shortlease. Voor deze lease opties kunt u online een offerte aanvragen, maar ook bij ons in de showroom. Kies zelf een auto, het aantal kilometers en het aantal maanden. Tevens bieden wij de optie om een oude auto in te ruilen! Bekijk onze lease occasions online!

« Terug naar het nieuwsarchief
Copyright © 2013-2024 - Auto Nol Lease. Alle rechten voorbehouden. Algemene voorwaarden | Privacy policy | Disclaimer | Links | Sitemap