Ontwijk premiestijging met lease!

20 juni 2017
Ontwijk premiestijging met lease! | Occasion lease | Autobedrijf Auto Nol

Iedere auto eigenaar is verplicht om een autoverzekering te hebben, zo kunt u kiezen voor een WA, WA+ beperkt casco en all-riskverzekering. Deze verzekeringen zijn in het algemeen redelijk prijzig. Nu is het echter zo dat de verzekeringen de afgelopen tijd weer flink duurder zijn geworden. De prijstoename is niet overal hetzelfde, aangezien in het hele land andere tarieven worden gehanteerd. De prijzen in de randstad zijn (logischerwijs) iets hoger dan in bijvoorbeeld Friesland. Nu kunt u er echter voor kiezen om een auto of occasion te gaan leasen, dan betaalt de leasemaatschappij de kosten voor een verzekering.

premiestijging autoverzekering

Voornamelijk de premies van de all-riskverzekeringen zijn duurder geworden, terwijl dit ook al de duurste verzekeringen zijn. Dit komt omdat er in het afgelopen jaar meer geclaimd is dan het jaar ervoor. Bij ongeveer 29 op de 1.000 verzekeringen werd er een claim ingediend. De grootste stijging in het aantal claims was te zien in Noord-Brabant. Dit zorgt ervoor dat de verzekeringen in heel Nederland duurder worden, verzekeringsmaatschappijen willen immers winst blijven maken.

Auto leasen

Bij het leasen van een auto zal de leasemaatschappij zorgen voor de beste dekking die er is, dit betreft vaak een all-riskverzekering. De opvallende stijging in de tarieven is bij de leasemarkt niet zo zichtbaar als bij particuliere markt. Er zijn een aantal voordelen die leasemaatschappijen hebben ten opzichte van een particulier. Zo kunnen zij met flinke korting collectief inkopen, omdat het gaat om grote afnames. Verder kan risico beter worden gespreid en zijn verzekeringskosten vrij van BTW.

Occasion leasen bij Auto Nol Lease

Wilt u ook ontzorgd worden op het gebied van mobiliteit? Bij Auto Nol Lease kunt u terecht voor Financial lease en Private lease. Bij Private lease hoeft u zelf nergens meer zorgen om te maken, ook niet voor reparaties, enkel nog tanken! Bereken eenvoudig hoeveel u per maand kwijt bent middels onze calculator. Zo weet u iedere maand precies waar u aan toe bent! Vragen? Neem gerust contact met ons op!

« Terug naar het nieuwsarchief
Copyright © 2013-2020 - Auto Nol Lease. Alle rechten voorbehouden. Algemene voorwaarden | Privacy policy | Disclaimer | Links | Sitemap