Populaire lease occasions

21 oktober 2013
Populaire lease occasions | Occasion lease | Autobedrijf Auto Nol

Al jaren loopt Volkswagen voorop in het aantal lease occasions dat in omloop is. Van alle Volkswagens is de Volkswagen Polo het meest populaire model. De Polo wordt het vaak geleased in de fiscaal vriendelijke BlueMotion uitvoering. Deze uitvoering is zuiniger in brandstofgebruik en daarom op lange termijn goedkoper. De Polo wordt als lease occasion in populariteit gevolgd door de Volkswagen Golf, welke eveneens verkrijgbaar is in de financieel aantrekkelijke BlueMotion uitvoering.

Seat Ibiza occasion

Naast de Volkswagen Polo en de Volkswagen Golf heeft ook Seat, met haar Ibiza, een groot aandeel in de wereld van de occasion lease. Ook van deze auto bestaat een energiezuinige versie, genaamd de Ibiza Ecomotive. De Seat Ibiza Ecomotive is voorzien van een energie-terugwinsysteem. Wanneer de bestuurder remt (of de auto laat uitrollen) dan treedt een dynamo in werking, welke de vrijgekomen energie opslaat. Deze opgeslagen energie wordt in een later stadium weer aangewend om de Ibiza aan te drijven.

Lease Auto van het Jaar 2013

Voor de verkiezing Lease Auto van het Jaar 2013 zijn een aantal auto’s genomineerd in verschillende klassen: economy, business, business+ en executive. In het hogere segment maken auto’s als de Mitsubishi Outlander en de Land Rover Range Rover kans op de titel. In de lagere prijsklassen waren onder andere de Renault Clio en Volvo V40 kanshebbers. Daar waar vorig jaar de Range Rover Evoque de prestigieuze titel van Lease Auto van het Jaar wist te bemachtigen, was het dit jaar de Volvo V40 dit met de eer aan de haal ging.

Welke lease occasion past bij u?

Wilt u advies over welke lease occasion het beste past bij uw leefstijl? Neem dan vandaag nog contact op met Autobedrijf Auto Nol via ons online contactformulier of bel ons op telefoonnummer 033-2465517. Uiteraard bent u ook meer dan welkom in onze showroom! Benieuwd welke lease occasions wij momenteel op voorraad hebben? Bekijk dan nu ons occasion assortiment.

« Terug naar het nieuwsarchief
Copyright © 2013-2023 - Auto Nol Lease. Alle rechten voorbehouden. Algemene voorwaarden | Privacy policy | Disclaimer | Links | Sitemap