Private lease bezig aan een opmars

16 november 2017
Private lease bezig aan een opmars | Occasion lease | Autobedrijf Auto Nol

Onderzoek van GfK bewijst dat private lease inmiddels bij een breed publiek bekend is. Maar liefst 67 procent van de ondervraagde personen heeft aangegeven dat zij weten wat private lease inhoudt. Daarnaast gaf 8 procent van de respondenten aan dat zij in de komende jaren waarschijnlijk gebruik gaan maken van private lease. Beide percentages zijn een flinke stijging ten opzichte van de cijfers uit 2015 en daarmee een behoorlijke opsteker voor de aanbieders van private lease.

Intentie omzetten in verkopen

Om de 8 procent van de Nederlanders met interesse in private lease ook daadwerkelijk om te zetten in private lease contracten, is wel behoorlijk wat inspanning vereist van autobedrijven. Respondenten geven namelijk aan dat zij persoonlijk contact belangrijk vinden bij het afsluiten van een private leasecontract. Vooral het daadwerkelijk afsluiten van het betreffende contract wordt het liefst persoonlijk gedaan bij een autobedrijf of leasemaatschappij.

Voorlichting belangrijk

Een andere uitkomst van het bovenstaand besproken onderzoek, is dat veel autorijders geen idee hebben wat hun mobiliteit eigenlijk kost. Dit leidt ertoe dat consumenten het gevoel krijgen dat private lease veel duurder is dan het zelf bezitten van een auto. Dit komt omdat er vaak kostenposten zijn die over het hoofd gezien worden en daarom niet meegenomen worden in de vergelijking van private leasecontracten met traditioneel autobezit. Het is belangrijk dat aanbieders van private leasecontracten zich dit realiseren en autobezitters onderwijzen over de werkelijke kosten van autobezit.

Private lease occasion van Auto Nol Lease

Auto Nol Lease, onderdeel van Autobedrijf Auto Nol uit Nijkerk, biedt u de mogelijkheid om op persoonlijke wijze een private leasecontract af te sluiten voor een voordelige occasion. Wanneer u een occasion leaset, dan profiteert u van een lager maandbedrag dan wanneer u een nieuwe auto leaset. Daarnaast profiteert u ook gewoon van alle voordelen die private lease u biedt. Onze leasespecialisten helpen u graag, neem daartoe vrijblijvend contact met ons op.

« Terug naar het nieuwsarchief
Copyright © 2013-2022 - Auto Nol Lease. Alle rechten voorbehouden. Algemene voorwaarden | Privacy policy | Disclaimer | Links | Sitemap