Private lease immens populair

22 februari 2016
Private lease immens populair | Occasion lease | Autobedrijf Auto Nol

In het afgelopen jaar reden er ongeveer 36.000 automobilisten rond in een lease-auto middels een private lease-constructie. Dat betekent een verdubbeling ten opzichte van het jaar daarvoor en maar liefst een verviervoudiging in vergelijking met 2013. Voorheen was het rijden in een lease-auto eigenlijk vooral iets voor de zakelijke markt, omdat het nou eenmaal erg aantrekkelijk is om niet het wagenpark in eigen bezit te hebben. Dit zorgt ervoor dat je het geld niet hoeft te investeren in een grote hoeveelheid nieuwe auto’s, maar het kan investeren in andere zaken. Tegenwoordig ziet ook de particuliere markt de voordelen van leasen.

particulier leasen

Doordat er in de afgelopen jaren een aantal economische tegenvallers waren, hebben consumenten in het algemeen minder te besteden en zijn ze zich erg bewust van wat ze uitgeven. Mede hierdoor wordt lease steeds populairder, aangezien het leasen van een auto zorgt voor een helder beeld en een vaste prijs per maand kost. Wanneer je een nieuwe auto koopt, voelt het alsof je gelijk je hele spaarrekening naar de autodealer brengt. Bij (private) lease kies je ervoor om het geld op je bank te houden en maandelijks af te lossen. Dit geeft veel consumenten ook een gevoel van zekerheid.

Alles inclusief bij private lease

Het allergrootste voordeel van private lease ten opzichte van bijvoorbeeld financial lease is dat het werkt volgens een all-inclusieve principe. Een consument kiest zelf een auto uit en bepaald daarbij ook zelf de hoeveelheid kilometers per maand en het aantal maanden dat hij of zijn wil leasen. Daarnaast hoeft een consument zich ook geen zorgen te maken over onderhoud, reparatie, verzekeringen en wegenbelasting. Men hoeft slechts nog te tanken om te kunnen rijden. Het voordeel van financial lease daarentegen is dat de auto aan het eind van het contract eigendom wordt van de consument.

Occasion lease van Auto Nol

Bij Auto Nol Lease bieden wij verschillende soorten occasion lease aan. Zo kunt u bij ons terecht voor financial lease en private lease in de vorm van shortlease. Het voordeel van het leasen van een occasion is dat de grootste afschrijving van een auto reeds heeft plaatsgevonden, waardoor het een stuk goedkoper en aantrekkelijker is. Bekijk ons uitgebreide aanbod aan jonge betrouwbare occasions! Wij verwelkomen u graag als gast in onze showroom!

« Terug naar het nieuwsarchief
Copyright © 2013-2024 - Auto Nol Lease. Alle rechten voorbehouden. Algemene voorwaarden | Privacy policy | Disclaimer | Links | Sitemap