Private lease stimuleert autolease-sector

6 maart 2017
Private lease stimuleert autolease-sector | Occasion lease | Autobedrijf Auto Nol

Nu de alle statistieken van de autolease-sector van het jaar 2016 binnen zijn, wordt het duidelijk dat 2016 een zeer goed jaar was voor de autolease-sector. Het aantal leaseauto’s steeg namelijk ten opzichte van 2015 met 5,7 procent tot zo’n 798.000. Dit is een zeer mooie groei, die voornamelijk te danken is aan private lease. Namelijk 65% van deze groei werd gerealiseerd door een stijging in het aantal private lease auto’s.

Autolease-sector

Men is ook zeer hoopvol over de aankomende jaren. Er is namelijk een grote vraag naar zorgeloze mobiliteit, zowel door bedrijven als particulieren. Leasemaatschappijen kunnen de aankomende tijd prima in deze behoefte voorzien. Voornamelijk het privé leasen van een auto is erg populair, dit zorgt dan ook voor de grootste stijging. Maar ook zakelijk rijden is in het afgelopen jaar ligt toegenomen. Private lease is een blijvertje en niet een vluchtige trend. Dit is ook wel te zien aan het grote aantal autobedrijven dat private lease aanbiedt. Iedereen is zeer benieuwd wat 2017 gaat brengen voor de autolease-sector.

Private lease occasion

U kunt als particulier ervoor kiezen om een nieuwe auto te leasen, tegen een aantrekkelijke maandprijs. Maar het is tegenwoordig ook mogelijk om een jonge occasion te leasen. Dit is vaak goedkoper, terwijl een jonge occasion met weinig kilometers prima kan fungeren als private lease auto. Ook bij Auto Nol kunt u terecht voor een mooie private lease occasion

Auto Nol Lease

Bij Auto Nol lease bieden wij verschillende leasevormen aan, waaronder ook private lease. Echter, kunt u bij ons terecht voor het leasen van een occasion en niet voor nieuwe auto’s. Dit heeft als voordeel dat het goedkoper is en wij bieden onze klanten ontzettend goed voorwaarden. Zo kunt u bij ons, met een legitieme reden, altijd een contact opzeggen. Zie onze private lease pagina voor de voorwaarden!

« Terug naar het nieuwsarchief
Copyright © 2013-2024 - Auto Nol Lease. Alle rechten voorbehouden. Algemene voorwaarden | Privacy policy | Disclaimer | Links | Sitemap