Steeds meer zzp’ers kiezen voor leaseauto

11 april 2017
Steeds meer zzp’ers kiezen voor leaseauto | Occasion lease | Autobedrijf Auto Nol

Uit onderzoek van de ZZP Barometer onder bijna 1.000 zzp’ers blijkt dat het aantal zzp’ers met een leaseauto sinds 2014 flink is toegenomen. Inmiddels beschikt 12,1 procent van de zelfstandigen zonder personeel over een leaseauto, terwijl dit percentage in 2014 nog rond de 5,2 procent lag. Sinds 2014 stijgt dit percentage gestaag met 6,4 procent in 2015 en 7,3 procent in 2016. Veel zzp’ers hebben het gevoel dat leasen voor hen de goedkoopste optie is.

Leasen tegenover het kopen van een tweedehands auto

Van de ondervraagde zzp’ers met een leaseauto, geeft 37,5 procent aan dat zij denken dat dit voor hen de voordeligste optie is. Van de respondenten met een eigen auto, is slechts 5,1 procent hiervan overtuigd. Deze laatste groep kiest het vaakst voor de aanschaf van een tweedehands auto in plaats van lease. Wat veel zzp’ers uit deze groep echter niet weten, is dat tweedehands auto’s tegenwoordig ook geleaset kunnen worden.

Vaker op de weg: vaker een leaseauto

Uit het onderzoek blijkt verder dat leaserijders vaker op de weg zitten dan respondenten met een eigen auto en bovendien brengen zij ook meer tijd in de auto door. Deze groep zzp’ers is bovendien ook vaker in de spits op de weg te vinden dan de zzp’er zonder leaseauto. Vaak zijn dit ondernemers die daarom op zoek zijn naar een kwalitatieve auto die is voorzien van het nodige comfort.

Auto Nol Lease voor zzp’ers

Auto Nol Lease is de specialist uit Nijkerk als het gaat om voordelig geprijsde tweedehands leaseauto’s. Wij hebben een ruim aanbod met kwalitatieve occasions die op basis van voordelige tarieven geleaset kunnen worden. Hierbij bieden wij u de mogelijkheid van financial lease, maar ook van private lease. Zzp’ers zijn bij Auto Nol Lease van harte welkom, omdat onze occasions op voorraad zijn, profiteert u bovendien van een super korte levertijd.

« Terug naar het nieuwsarchief
Copyright © 2013-2021 - Auto Nol Lease. Alle rechten voorbehouden. Algemene voorwaarden | Privacy policy | Disclaimer | Links | Sitemap