Volkswagen Polo populairste leasemodel

17 juli 2018
Volkswagen Polo populairste leasemodel | Occasion lease | Autobedrijf Auto Nol

Het aantal geregistreerde nieuwe leaseauto’s is in de maand juni wederom gestegen. Het aantal lag in juni 2018 op 21.965 stuks, een toename van 27,7 procent vergeleken met dezelfde periode vorig jaar. Hierbij wordt de Volkswagen Polo op dit moment het meest geleaset. Dit blijkt uit een onderzoek van VWE/CARmonitor.

Stijging in aantal geleasete auto’s

Met uitzondering van de maand mei, is er het afgelopen half jaar maandelijks een toename van meer dan 25 procent genoteerd. Het aantal nieuwe leaseauto’s staat nu, na zes maanden, op 118.270 stuks. In vergelijking met dezelfde periode vorig jaar, is dit een toename van 31,7 procent. Toen werden er nog 89.772 nieuwe leaseauto’s geregistreerd.

Populaire leaseauto’s

Voor het tweede jaar op rij staat een van de automodellen van Volkswagen op de eerste plek voor wat betreft leaseregistraties. Terwijl vorig jaar de Volkswagen Up! het meest geleaset werd, is dit jaar de Volkswagen Polo het meest als leaseauto afgeleverd. Zo werden er in de maand juni 882 Volkswagen Polo’s geleaset. Echter is de Volkswagen Up! niet verdwenen uit de top-10 van meest populaire leasemodellen. Met 561 stuks staat dit model op de vierde plek. Ook de Volkswagen Golf is een populair leasemodel van Volkswagen, dit model staat nu op plek negen.

De nummer één wordt opgevolgd door de Opel Karl op plek twee en de Renault Megane Estate op plaats 3. Ook de Nissan Micra, Kia Picanto, Skoda Octavia Combi, Renault Clio en de Peugeot 108 komen in de top-10 voor.

Financial lease bij Auto Nol Lease

Wanneer u op zoek bent naar een voordeligere manier van leasen, is het leasen van een occasion vaak een uitkomst. Auto Nol Lease heeft een groot assortiment aan auto occasions, waaronder diverse Volkswagen occasions. Bij Auto Nol Lease is het mogelijk een occasion te financieren middels onze financial lease oplossing. Hierdoor kunt u de gewenste auto rijden zonder dat u het aankoopbedrag in één keer hoeft neer te leggen. Bent u geïnteresseerd in het leasen van een occasion of heeft u hier vragen over? Neem dan vrijblijvend contact met ons op via het online contactformulier of telefonisch via 033 – 246 55 17.

« Terug naar het nieuwsarchief
Copyright © 2013-2022 - Auto Nol Lease. Alle rechten voorbehouden. Algemene voorwaarden | Privacy policy | Disclaimer | Links | Sitemap