Volkswagen Up en Polo populairst in juli

18 augustus 2017
Volkswagen Up en Polo populairst in juli | Occasion lease | Autobedrijf Auto Nol

Nu we ons in augustus begeven komen de statistieken van juli weer binnen. Het blijkt dat de leasemarkt de stijgende lijn van de afgelopen maanden weet vol te houden. In juli werden er namelijk 10.429 leaseauto’s geregistreerd, dit waren in 2016 ‘slechts’ 9.125 stuks. Dit betekent dat er in juli ten opzichte van vorig jaar een stijging heeft plaatsgevonden van 14,3%.

Stijging leasemarkt

In de eerste zeven maanden van 2017 zijn er in totaal 79.020 leaseauto’s op naam gezet. In dezelfde periode van 2016 waren dit 58.962 stuks, de voorlopige toename is dus al 34%! Voornamelijk de populariteit van privĂ© lease, in de vorm van private lease zorgt als maandenlang voor een sterke toename in het aantal leaseaanvragen. Dit merken wij bij Auto Nol ook. De afgelopen maanden is er een sterke stijging te zien in het aantal particuliere offerteaanvragen.

Leasetoppers

In juli zijn de Volkswagen Up (404 stuks) en Polo (454 stuks) de absolute toppers. Daarmee maakt Volkswagen na maanden van daling een kleine comeback. Het marktaandeel van Volkswagen ligt nu net boven de 15%, terwijl dit ooit bijna 18% is geweest. Vorige maand was het voornamelijk Renault die veel winst boekte, in juli blijft Renault echter een beetje achter. Desondanks heeft Renault momenteel een marktaandeel van maar liefst 10,3% wat nog steeds ontzettend goed is voor het merk.

Opvallend is dat de luxe merken zoals BMW, Mercedes en Audi niet echt kunnen profiteren van de daling van Volkswagen. Voornamelijk mainstream merken zoals Opel, Renault, Ford en Peugeot vullen het gat op.

Occasion lease van Auto Nol

Leasen kan tegenwoordig zowel zakelijk als particulier! Voor veel particulieren is het echt een uitkomst gebleken. Het voordeel van leasen is dat je precies weet waar je maandelijks aan toe bent. Lijkt occasion lease u ook wel wat? Bekijk dan eens ons occasion aanbod en kies een auto die bij u past. Vraag eenvoudig een zakelijke of privé offerte aan, of plan direct een proefrit in! Wij ontvangen u graag als gast in onze showroom!

« Terug naar het nieuwsarchief
Copyright © 2013-2021 - Auto Nol Lease. Alle rechten voorbehouden. Algemene voorwaarden | Privacy policy | Disclaimer | Links | Sitemap