Voordelen van shortlease

15 januari 2015
Voordelen van shortlease | Occasion lease | Autobedrijf Auto Nol

Voor veel mensen is shortlease nog een relatief nieuw begrip. Daarom willen wij u graag op de hoogte brengen van dit concept en de voordelen hiervan. Bij traditionele lease wordt gewerkt met langdurige contracten, in de meeste gevallen met een looptijd van minimaal 12 maanden. Bij shortlease wordt daarentegen gewerkt met korte contracten, met een looptijd vanaf 1 maand. Dit levert een groot voordeel op voor bijvoorbeeld ZZP’ers en zelfstandig ondernemers. Shortlease beperkt immers de financiele risico’s die gepaard gaan met een langdurige leaseovereenkomst.

Shortlease voordelen op een rij:

Shortlease is de perfecte oplossing voor een tijdelijke mobiliteitsbehoefte. Onderstaand zetten wij alle voordelen die het shortleasen van een occasion biedt, voor u op een rij.

  • Zelf een auto kiezen: Bij Auto Nol Lease kunt u kiezen uit veel verschillende soorten shortlease occasions. Altijd al eens een BMW of Audi willen rijden? Shortlease maakt het mogelijk om deze auto’s tijdelijk uit te proberen.
  • Shortlease voor ZPP’ers en startende ondernemers: Start u net een eigen onderneming, dan wilt u niet gelijk grote financiële risico’s nemen. Met shortlease kunt u zelf bepalen hoelang u een contract aan wilt gaan. Er worden vaste tarieven gehanteerd, waardoor u nooit voor een verrassing komt te staan!
  • Shortlease bij tijdelijke of nieuwe arbeidscontracten: Wanneer u een nieuwe medewerker in dienst neemt, die moet beschikken over een auto, kunt u hem of haar eerst een shortlease occasion laten rijden. Op deze manier zit u niet vast aan een langdurig leasecontract wanneer uw medewerker onverhoopt niet door zijn of haar proeftijd komt. Dit geldt natuurlijk ook voor medewerkers die zijn aangenomen voor een tijdelijke periode of voor een tijdelijk project.
  • Flexibel wagenpark: Wanneer u een tijdelijk project hebt, waardoor extra mobiliteitsbehoefte ontstaat, kunt u een occasion shortleasen voor de periode die het project in beslag neemt. Dit voorkomt dat een auto stilstaat zodra er minder behoefte is aan een auto.
  • Shortlease is voordelig: Veel mensen denken dat shortleasen duurder is dan traditioneel leasen. Dit is absoluut niet het geval, in de meeste gevallen is het zelfs erg voordelig! Tevens is het financieel risico veel lager omdat de contracten maandelijks opzegbaar zijn.

Shortlease occasion van Auto Nol Lease

Bent u al overtuigd van de voordelen van shortlease? Auto Nol Lease heeft veel verschillende shortlease occasions tegen aantrekkelijke prijzen op voorraad. U bepaalt zelf de looptijd en welke auto u rijdt, vraag vandaag nog een proefrit aan in één van onze shortlease occasions! Vragen over shortlease? Neem dan gerust contact met ons op!

« Terug naar het nieuwsarchief
Copyright © 2013-2024 - Auto Nol Lease. Alle rechten voorbehouden. Algemene voorwaarden | Privacy policy | Disclaimer | Links | Sitemap