Voordelige occasion lease voor particulieren

28 april 2015
Voordelige occasion lease voor particulieren | Occasion lease | Autobedrijf Auto Nol

Waar een auto leasen traditioneel gezien was voorbehouden aan zakelijke rijders, begint nu ook de particuliere markt warm te lopen voor deze zorgeloze vorm van autorijden. Een combinatie van factoren heeft ervoor gezorgd dat een auto privé leasen steeds aantrekkelijker wordt. Zo is de rentestand op dit moment historisch laag waardoor leasecontracten relatief voordelig afgesloten kunnen worden. Daarnaast betaalt de consument vaak een vast maandbedrag waarbij verzekering, wegenbelasting, onderhoud en afschrijving zijn inbegrepen, dit geeft enorm veel zekerheid en faciliteert écht zorgeloos autorijden. Het is nu zelfs mogelijk om een private lease overeenkomst af te sluiten bij partijen als Media Markt en Albert Heijn.

Auto leasen privé

De kosten voor het privé leasen van een auto zijn afhankelijk van het model auto, het aantal kilometers dat wordt gereden en de looptijd van het leasecontract. Op basis van deze variabelen betaalt u een vast maandbedrag en hoeft u zich verder geen zorgen te maken over de hoge eenmalige kosten die normaal gepaard gaan met de aanschaf van een nieuwe auto of occasion. Doordat de bijtelling voor zakelijke rijders steeds hoger wordt, steeds meer mensen als zzp’er aan de slag gaan en er steeds meer behoefte is aan ontzorging en gemak, is de verwachting dat in 2020 meer dan 100.000 private lease auto’s in Nederland zullen rondrijden.

Private lease gebruikte auto

Doordat het soort auto dat geleaset wordt een belangrijk onderdeel is van de kosten van het leasecontract, is (private) lease van een gebruikte auto extra voordelig. Bij Auto Nol Lease vindt u bijvoorbeeld jong gebruikte auto’s die de grootste afschrijving inmiddels achter de rug hebben, maar wel voorzien zijn van de laatste opties en al het comfort dat hoort bij een nieuwe auto. Omdat de occasions van Auto Nol voordelig geprijsd zijn, kunt u de auto’s uit onze voorraad ook extra voordelig leasen!

Occasion lease bij Auto Nol

Auto Nol is inmiddels een begrip in Nijkerk en omgeving. In onze showroom vindt u occasions die speciaal door ons geselecteerd zijn op hun lage kilometerstand, onderhoudshistorie en voordelige prijs. Al onze leaseactiviteiten worden uitgevoerd onder de naam Auto Nol Lease. Zo kunt u bij ons terecht voor zowel een zakelijke- als een particuliere financial lease occasion of voor een shortlease overeenkomst. Wij kunnen u altijd een oplossing bieden die past bij uw specifieke behoefte aan mobiliteit. We heten u graag van harte welkom in onze showroom in Nijkerk voor een vrijblijvende kennismaking.

« Terug naar het nieuwsarchief
Copyright © 2013-2024 - Auto Nol Lease. Alle rechten voorbehouden. Algemene voorwaarden | Privacy policy | Disclaimer | Links | Sitemap