Vrouwen kiezen veilige auto

6 juli 2015
Vrouwen kiezen veilige auto | Occasion lease | Autobedrijf Auto Nol

Bij het aanschaffen van een nieuwe auto ontstaat vaak de nodige discussie tussen man en vrouw. Dit komt vaak doordat man en vrouw een andere visie voor ogen hebben wat betreft auto’s. De verschillen tussen man een vrouw zijn dan ook overduidelijk. De man gaat in het algemeen voor een auto met status en een krachtige motor, vrouwen hebben liever een veilige en betrouwbare auto met een mooi kleurtje. Qua oriĆ«ntatie verschillen man en vrouw in eerste instantie niet, echter een man zal sneller een proefrit aanvragen dan een vrouw. Een vrouw laat zich liever iets langer adviseren door een derde. Op zoek naar een nieuwe auto? Wilt u een auto leasen? Bekijk dan eens de lease occasions van Auto Nol Lease!

Aanschaf nieuwe auto

Bij de aanschaf van een nieuwe auto laten vrouwen (82%) zich graag adviseren, het vaakst wordt er beroep gedaan op de partners (50%) en vaders (16%). Ook het onderhandelen laten vrouwen graag over aan een man, zij vertrouwen deze taak dan ook graag aan mannen toe. 67% van de mannen vinden zichzelf ook daadwerkelijk goed in onderhandelen, van de vrouwen vindt slechts 47% zichzelf een goede onderhandelaar.

Verschillen tussen man en vrouw

Het grootste verschil tussen man en vrouw is dat de vrouw de veiligheid van een auto vele malen belangrijker vindt dan een man, daarnaast moet de auto ook praktisch en bovenal zuinig zijn. Mannen vinden het voornamelijk heel belangrijk dat andere mensen hun auto mooi vinden, oftewel de auto is een statussymbool. Daarom kiezen zij vaak voor een krachtige motor, mooie velgen en een audiosysteem.

Occasion leasen bij Auto Nol Lease

Bij Auto Nol Lease vindt u een groot aanbod aan lease occasions, voor zowel man als vrouw. Of u nou op zoek bent naar een krachtige stoere auto vol met opties of een veilige betrouwbare auto, bij Auto Nol Lease vindt u wat u zoekt. Heeft u vragen over een bepaalde occasion? Of wilt u graag een proefrit aanvragen? Vul dan gerust even het contactformulier in of bel met 033 246 55 17.

« Terug naar het nieuwsarchief
Copyright © 2013-2024 - Auto Nol Lease. Alle rechten voorbehouden. Algemene voorwaarden | Privacy policy | Disclaimer | Links | Sitemap