Youngtimer vaak zakelijk gereden

12 oktober 2017
Youngtimer vaak zakelijk gereden | Occasion lease | Autobedrijf Auto Nol

Uit recente cijfers blijkt dat steeds meer ondernemers zakelijk én privé in een auto van 15 jaar of ouder rijden. Doordat de bijtelling op bijna alle zakelijke auto’s naar 22 procent is gegaan, is de youngtimer namelijk een stuk aantrekkelijker geworden voor ondernemers. De bijtelling wordt in deze categorie namelijk niet over de cataloguswaarde berekend, maar over de dagwaarde. Aangezien de dagwaarde van een auto van meer dan 15 jaar oud vaak relatief laag is, kan men zo een luxe auto rijden tegen een lage bijtelling.

Luxe youngtimers populair als zakelijke auto

Vooral de grotere en luxere modellen zijn populair om via een dergelijke constructie te rijden. Denk hierbij aan auto’s als de Audi A8, Mercedes-Benz S-Klasse en de BMW 7-serie. Dergelijke modellen van 15 jaar of ouder zijn meestal voorzien van opties die pas recentelijk op modellen uit lagere klassen verschenen. De auto’s worden voornamelijk door ondernemers gereden, omdat leasemaatschappijen over het algemeen geen youngtimers aanbieden. Dit komt omdat de kosten voor onderhoud en reparatie bij een youngtimer aanmerkelijk hoger liggen dan bij een recentere auto.

Occasion lease ook zeer voordelig

Als alternatief voor het leasen van een youngtimer, biedt Auto Nol Lease u de mogelijkheid om een occasion met een uitstekende prijs-/kwaliteitverhouding te leasen. Onze auto’s bieden u veel waar voor uw geld en zijn te leasen op basis van een voordelig maandbedrag. Wij hebben een zeer ruim aanbod met representatieve auto’s waar u zakelijk prima mee voor de dag kunt komen. Bovendien liggen de kosten voor onderhoud en reparatie bij onze occasions een stuk lager dan bij het rijden van een youngtimer.

Autobedrijf Auto Nol: een begrip in Nijkerk

Auto Nol Lease is onderdeel van de Auto Nol Groep. Autobedrijf Auto Nol is het adres in Nijkerk voor een betrouwbare occasion én voor het uitvoeren van onderhoud en reparatie aan uw auto. Met Auto Nol Lease bieden wij u de mogelijkheid om uw mobiliteitsbehoefte op een voordelige manier te vervullen. Onze leaseadviseurs helpen u graag met een passend aanbod.

« Terug naar het nieuwsarchief
Copyright © 2013-2021 - Auto Nol Lease. Alle rechten voorbehouden. Algemene voorwaarden | Privacy policy | Disclaimer | Links | Sitemap